Nieuwsbrief

DROPS Eskimo uni

Nieuw product

Samenstelling: 100% wol
Garengroep: E (9 - 11 steken)

Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 50 meter
Aanbevolen breinaald: 9 mm
Stekenverhouding:
10 x 10 cm = 10 steken x 14 naalden

Handwas, max 30°C / Plat drogen / Viltbaar

kunt u met het plusteken niet hoger gaan dan is de voorraad op

Meer details

Waarschuwing: Beperkt op voorraad! Indien u niet meer kunt "plussen" zit u aan de voorraadlimiet. Neem voor meer informatie over bestelmogelijkheden contact op.

1,18 € incl. btw

-50%

2,35 € incl. btw

Datasheet

Samenstelling 100% Wol
Lengte per 50 gram 50 meter
Naalddikte 9 mm
Garengroep E
10 x 10 cm 10 steken x 14 naalden
Gewicht 50 gram

Meer informatie

Vind patronen voor DROPS Eskimo

Een dik, enkeldraads garen dat makkelijk breit en een warm en aangenaam breiwerk creëert. Het is ook ideaal voor het vilten. DROPS Eskimo is een heerlijk zacht, rond en luchtig garen gemaakt van 100% puur wol.

De garenvezels zijn onbehandeld, wat betekent dat de wol alleen is gewassen en niet is blootgesteld aan chemische behandelingen voor het verven. Zo blijven de natuurlijke eigenschappen van het garen zichtbaar en heeft het garen een mooie vorm en structuur.

DROPS Eskimo bevat een aantal mix-kleuren. Dit betekent dat het garen wordt gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect. Het garen heeft ook een aantal print-kleuren en dit betekend dat het garen meerdere kleuren heeft, die elkaar herhalen in wisselende lengtes. In de DROPS Eskimo Tweed draad is een tweed effect meegesponnen met het garen. Dit zorgt voor variatie in kleur en structuur, maar zorgt ook dat het garen een beetje varieert in dikte.

Geproduceerd in de EU. Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificatie.