Nieuwsbrief

DROPS Alaska

Nieuw product

Samenstelling: 100% wol
Garengroep: C (16 - 19 steken)


Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 70 meter
Aanbevolen breinaald: 5 mm
Stekenverhouding:
10 x 10 cm = 17 steken x 22 naalden


Handwas, max 30°C / Plat laten drogen / Geschikt om te vilten 

Vind patronen voor DROPS Alaska

Meer details

1,15 € incl. btw

-50%

2,30 € incl. btw

Datasheet

Samenstelling 100% Wol
Lengte per 50 gram 70 meter
Naalddikte 5 mm
Garengroep C
10 x 10 cm 17 steken x 22 naalden
Gewicht 50 gram

Meer informatie

DROPS Alaska is een klassiek gesponnen, onbehandeld garen van 100% nieuwe wol. Onbehandelde wol betekent dat de wol alleen is gewassen en niet blootgesteld is aan een chemische behandeling voor het verven. Dit benadrukt de beste eigenschappen van de wol en zorgt ook voor een betere vormvastheid en structuur.

DROPS Alaska is een driedradig kwaliteitsgaren dat zich ruimschoots bewezen heeft, één van de klassiekers uit het DROPS assortiment, vandaag nog net zo populair als toen het garen werd geïntroduceerd in de jaren ‘80. Deze kwaliteit biedt een breed kleurenpalet en een bijna onbegrensde selectie van patronen voor dames, heren, kinderen en voor accessoires.

DROPS Alaska bevat een aantal mix-kleuren. Dit betekent dat het garen wordt gemaakt door verschillende kleuren te mengen voor het spinnen. Dit creëert een gemêleerd (mix) effect.

De DROPS Alaska werd in 2007 verbeterd en is daardoor voller, maar ook korter geworden! Wees zeker van uw zaak en neem minstens 1 bol extra voor oudere patronen. Dat wil zeggen, patronen vóór DROPS 102!

Geproduceerd in de EU. Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificatie.