Nieuwsbrief

DROPS ♥ You 4

Nieuw product

Samenstelling: 55% Alpaca, 40% Wol, 5% Linnen
Garengroep: C (16 - 19 steken)

Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 75 meter
Aanbevolen breinaald: 5 mm

Stekenverhouding:
10 x 10 cm = 17 steken x 22 naalden

Handwas max. 30°C. Plat laten drogen

Vind patronen voor DROPS Loves you 4

Kunt u met het + teken niet hoger, dan is de voorraad op

Meer details

1,05 € incl. btw

-50%

2,10 € incl. btw

Datasheet

Samenstelling 50% Alpaca, 40% wol, 10% linnen
Lengte per 50 gram 75 meter
Naalddikte 5 mm
Garengroep C
10 x 10 cm 17 steken x 22 naalden
Gewicht 50 gram

Meer informatie

Voor deze uitgave van DROPS ♥ You hebben wij gekozen voor een lekker luxegaren in een combinatie van drie van de mooiste vezels: alpaca, wol en linnen! Samen vormen zij een zeer zacht en duurzaam garen met een spannend en rustiek uiterlijk en een mooie, levendige structuur.

Dit mooie en zachte garen heeft een delicate en tweedachtige structuur en is geschikt voor trendy, "oversized" truien, stijlvolle vesten, accessoires zoals dekens, sjaals, cols, mutsen, en wanten! Maak motieven, kabels of noppen of gebruik het garen voor eenvoudige modellen en laat het garen effect en structuur toevoegen. Wat je ook kiest, je bent zeker van een mooi en warm resultaat.

DROPS ♥ You is een gezamenlijke naam voor diverse spannende garens die niet in onze basiscollectie voorkomen, maar die tijdelijk geproduceerd worden. De kwaliteiten die we introduceren hebben verschillende samenstellingen, diktes en structuur, maar ze hebben met elkaar gemeen dat ze van de hoogste kwaliteit zijn, dat ze gesponnen worden door de beste spinners en dat de prijs fantastisch is, vaak rond 60% goedkoper dan soortgelijke kwaliteiten op de markt!

Geproduceerd in Peru.