Nieuwsbrief

DROPS Fabel Print

Nieuw product

SALE: 

Fabel gaat uit ons assortiment

 Kunt u met het +teken niet hoger gaan dan is de voorraad op

Samenstelling: 75% wol, 25% polyamide
Garengroep: A(23 - 26 steken)

Gewicht/lengte: 50 gram = ca. 205 meter

Aanbevolen breinaald: 2,5 mm
Stekenverhouding: 
10 x 10 cm = 26 steken x 34 naalden


Fijne was/wolwas 40ºC/geen wasverzachter 

Zie ook Fabel Long Print & Fabel Uni

Meer details

Waarschuwing: Beperkt op voorraad! Indien u niet meer kunt "plussen" zit u aan de voorraadlimiet. Neem voor meer informatie over bestelmogelijkheden contact op.

1,43 € incl. btw

-50%

2,85 € incl. btw

Meer informatie

Vind patronen voor DROPS Fabel

Slijtvast zoals alleen sokkengaren dat kan zijn! Vergeleken met andere sokkengarens, waarvoor vaak wat stuggere wol gebruikt wordt, is DROPS Fabel gesponnen van een veel zachtere kwaliteit. Dit maakt de DROPS Fabel een fantastisch all-round garen, geschikt voor veel meer dan alleen maar sokken – probeer het ook voor babymodellen!

DROPS Fabel is een vierdradig garen en het is Superwash behandeld, dus het mag in de wasmachine en is daardoor gemakkelijk in onderhoud.

DROPS Fabel is verkrijgbaar in effen, mouliné en printkleuren. De prints worden geverfd volgens de “fancy dyeing” methode en dit verschilt van andere methodes doordat elk verfbad een kleine variatie heeft in zowel het kleurverloop als de nuances. Dit is geen fout, maar het maakt dit garen juist uniek.

De kleurvoorbeelden tonen het patroon als je over een kleine hoeveelheid steken breit, zoals bijvoorbeeld voor sokken. Brei of haak je een groter project, dan zal het patroon er anders uitzien.

Geproduceerd in de EU. Dit garen heeft een Oeko-Tex® certificatie.