Nieuwsbrief

Eucalan Wasmiddel (500ml) Bekijk groter

Eucalan Wasmiddel (500ml)

Nieuw product

Wassen zonder spoelen met Eucalan, een natuurlijk en biologisch afbreekbaar wasmiddel op basis van lanoline. 

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

11,50 € incl. btw

Meer informatie

Eucalan is een natuurlijk wasmiddel op basis van lanoline. Gebruik het NIET bij merinogarens, die raken hun rek kwijt en je trui wordt een jurk!! Dus kijk uit!!

Lanoline komt van nature voor in de vacht van een schaap en fungeert als een natuurlijke conditioner zodat de schapenharen zacht en soepel blijven. Bovendien maakt de lanoline de wol antistatisch.
Om optimaal gebruik te maken van deze eigenschappen spoel je Eucalan niet uit. Daarmee bespaar je water maar je bespaart jezelf ook tijd!
Ook krijgt je wollen kleding minder beweging te verwerken terwijl het nat is waardoor je krimpen en vervilten nog beter voorkomt!Voor alle fijne was zoals natuurzijde en wol. Voor hand- en machine was. Veilig, voordelig, vriendelijk voor het milieu en fris van geur; lavendel of eucalyptus.


Voor een natuurlijke bescherming tegen mot.

Handwas

voeg 5 ml Eucalan toe aan 4 ltr. water. Week de te wassen artikelen 15 minuten, voorzichtig uitknijpen – uitspoelen is niet nodig. Droog de artikelen liggend en uit het zonlicht.


Machinewas

leg de te wassen artikelen in de trommel, schenk 15 ml Eucalan in de wasverzachterlade. Machine met wolprogramma draaien. (Draai indien mogelijk alleen het spoelprogramma).

NB. Gebruik alléén machinewas als je garen volgens het aangegeven wasvoorschrift  op het garenlabel in de wasmachine gewassen mag worden.